^
Lütfen giriş yapınız.

1- İşbu sözleşme Hostedin İnternet Hizmetleri ile (Hizmet Veren olarak adlandırılacaktır),

2- Hizmetin konusu, Hizmet Veren'in sağladığı Hostedin Web hizmetidir, bu doğrultuda hizmet veren web sitesinde belirttiği özellikleri, seçilen Şablon bazında, gerçek ortamda da sağlamayı taahhüt eder. Hizmet Alan satın aldığı Hazır Site / paketin özelliklerini, kapsamını okuduğunu ve anladığını taahhüt eder.

3- Lisans ücreti Seçtiğiniz Şablonun üstünde yazan fiyattır + KDV ve hizmet ödeme ile birlikte başlayacaktır. İlgili lisans süresi sonlanmadan, Hizmet Alan'ın tekrar lisans alımı yapması halinde, ilgili sözleşme ve hizmet, satın alınan yeni lisans süresince uzatılacak ve aynen devam edecektir. Bahsi geçen tüm ücretlendirmelere %18 KDV dahildir. Hizmet Alan, satın alım esnasında fatura bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak belirtmek sorumluluğundadır. Hizmet Veren, Hizmet Alan tarafından kendisine iletilen detaylar doğrultusunda fatura düzenleyecektir.

4- Hizmet Alan, internet sitesinde yasal olmayan hiçbir görsel, döküman, yazı, telif hakkına bağlı içerik vb. paylaşamaz, yayınlayamaz, aksi halde Hizmet Veren'in site yayınını uyarıda bulunmadan kesme hakkı mevcuttur. Site içeriğinde yer alan herhangi bir detaydan kaynaklı meydana gelebilecek hukuki durumlarda Hizmet Alan sorumludur.

5- Hizmet Veren bir yer sağlayıcı olarak, barındırma hizmetini de aynı hizmet kapsamında sağlayacaktır. İnternet alt yapı sağlayıcısı, internet bağlantısı ve diğer mücbir sebeplerden (Deprem, Afet vb.) kaynaklı kesintilerden ve buna bağlı kayıplardan Hizmet Veren sorumlu tutulamaz. Sunucu bazlı kesintilerde, Hizmet Veren sorumludur.

6- İade ve Cayma: Hizmet Alan, hizmet başlangıcından itibaren 14 gün içerisinde cayma hakkını kullanabilir ve ücret iadesi isteyebilir. Cayma hakkının kullanılabilmesi için Hizmet Alan'ın erişimi dahilinde bulunan yönetici arayüzüne hiç giriş yapmamış olması gereklidir. Yönetici paneline giriş yapan Hizmet Alan'a hiçbir koşul altında ücret iadesi gerçekleştirilmeyecektir. İade koşullarını sağlayan Hizmet Alan, eğer lisans alımı esnasında alan adı kaydı gerçekleştirdiyse, iade bedelinden alan adı kayıt ücreti olan 30TL düşülerek işlem gerçekleştirilecektir.

7- Telif hakları: İşbu sözleşmede bahsi geçen Hostedin, Hizmet Veren'in tescilli markasıdır ve yazılıma ait her türlü telif hakkı Hizmet Veren'e aittir, kötü amaçlı kullanılması, kopyalanması, değiştirilmesi yasaktır. Hizmet Alan, işbu hizmet çerçevesinde, sitesi ile ilgili işlemleri, yönetici web arayüzü ile gerçekleştirecektir. Ftp erişim bilgileri ve bağlantısı Hizmet Alan'a verilmeyecektir.

8- Hizmet Veren, Hizmet Alan'ın kişisel verilerini, site bilgi ve dökümanlarını 3. kişiler ile paylaşmamayı taahhüt eder.

Hizmet alan, hizmetin alımı ile birlikte yukarıdaki maddeleri okuduğunu ve kabul ettiğini taahhüt eder.

giriş yap
kayıt ol

Hostedin Yardım Sayfası

Anasayfa > Yardım > Yeni e-mail hesabı nasıl tanımlayabilirim?

Yeni e-mail hesabı nasıl tanımlayabilirim?

Hesabım Sayfanızın içerisindeki Sitemi Yönet içerisinde  Mail Açmak istediğiniz Web Sitesi Adresinizin Yanındaki Yönet'den E-Posta Hesapları bölümü içerisinden yeni e-mail hesapları yaratabilir, varolan e-mail hesaplarınız üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Bu cevap yeterince yardımcı oldu mu?

Powered by WHMCompleteSolution